Om bloggen

Velkommen til Nationalt Center for Erhvervspædagogiks blog, erhvervspædagogik.dk

Vi glæder os meget til at præsentere dig for ny viden og interessante debatter inden for det erhvervspædagogiske område.

Bloggen har til formål at indsamle og dele viden om erhvervspædagogikken, lige fra nye politiske tiltag til nye pædagogiske og didaktiske metoder.

Du vil møde vores undervisere, der præsenterer emner og områder, der optager dem lige nu, og hvor de har en særlig viden.

Du vil også møde forskellige interessenter, der alle er optagede af erhvervspædagogik og erhvervsuddannelser og hver især har noget viden om området og ikke mindst en holdning.

Vi inviterer alle til at bidrage til bloggen. Du har mulighed for at kommentere på indlæggene, men vi er også interesserede i at lægge indlæg op, der er relevante for det erhvervspædagogiske område, og som vi ikke selv har opdaget. Hvis du gerne vil bidrage med et indlæg, er du meget velkommen til at kontakte vores redaktør, Christina Hartmann Nielsen, på mail chhn@kp.dk. Det er ikke sikkert, at dit indlæg kommer med på bloggen, men vi er altid interesserede i input og nye vinkler til det her spændende område.

Velkommen til!

Kort om Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE) er et landsdækkende videnscenter under Københavns Professionshøjskole, der arbejder tæt sammen med den erhvervsrettede uddannelsessektor om at sikre de bedste forudsætninger for udvikling af erhvervsuddannelser af høj kvalitet.

Vi arbejder med erhvervspædagogik og erhvervsuddannelser, skoleudvikling og forsknings- og udviklingsprojekter. Vi formidler nyeste viden på området på vores årlige to-dages konference Ny Viden om Erhvervsuddannelser. Derudover uddanner vi fremtidens faglærere i Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik.

Vil du gerne vide mere, kan du besøge vores hjemmeside: https://www.phmetropol.dk/nce